Over Jasper

“For, in the final analysis, our most basic common link is that we all inhabit this small planet. We all breathe the same air. We all cherish our children’s future. And we are all mortal.”

Zoals Prediker zei ‘er is niets nieuws onder de zon.’ Vanaf 1981 kruip, loop, fiets en rijd ik door het leven. Ik ben niet bijzonder, wel tevreden. Schrijven is mijn hobby en gedeeltelijk ook mijn werk. Het is dus een manier om mijn geld te verdienen, maar zeker ook een manier om mij te uiten. Door mijn verwondering, boosheid of verlangens op papier te zetten orden ik mijn van nature chaotische brein. Deze website is mijn platform. Hier hoef ik niets en mag ik alles. Geen opdrachten, hier hoef ik aan niemand verantwoording af te leggen voor wat ik schrijf en hoef ik ook geen rekening te houden met andere belangen.

Ik ben dan ook als enige aanspreekbaar op de inhoud van wat er als artikel op deze website verschijnt. Sommige van mijn artikelen zijn eerder verschenen op andere websites. Als dit het geval is dan probeer ik dit zoveel als mogelijk bij het artikel te melden.

Mijn blogs verschijnen op:

www.acp.nl, www.keistadkerk.nl én www.mijnserie.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *