Dag 14 van 2019: ‘Na twijfel komt verandering.’

Terwijl ik op weg ben naar kantoor hoor ik in een radio-reclame de volgende woorden: ‘Wie graag zoekt, moet tenminste één keer in zijn leven aan alles twijfelen.’

Geen idee meer van wie de reclame was, maar de woorden blijven hangen. Over het algemeen zijn het die momenten van twijfel die leiden tot verandering.

Ik wil starten met een studie en dus moet ik kiezen. Het is niet voor de eerste keer dat ik mijzelf voorneem weer naar school te gaan. Al bijna 1,5 jaar loop ik nu te wikken en te wegen. Wat is nu wijsheid? Ik kom er maar moeilijk uit. Tegelijkertijd ben ik ervan overtuigd dat deze twijfel tot iets moois gaat leiden. De keuze voor een richting waar ik ook de komende jaren nog plezier van heb.

Want twijfel leidt tot verandering en grote twijfel tot grote verandering :-).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *