Dag 1 van 2019: ‘Mijn top 10 van gelezen boeken in 2018.’

Misschien is het wat ongepast om een nieuw jaar te beginnen met oud-nieuws, maar ik wil toch mijn top 10 van gelezen boeken in 2018 met jullie delen. Aangezien ik weer meer wil gaan schrijven, zullen uitgebreide reviews (van een aantal boeken) ook nog wel volgen.

Meer in algemene zin was 2018 een vruchtbaar (lees)jaar. Ik heb mijn liefde voor boeken weer (her)ontdekt en met Storytel is het niet langer beperkt tot ‘s avonds in bed of bad. Lezen kan met een luisterboek nu altijd en overal. Terwijl ik boodschappen doe, sta te koken of op weg ben naar een afspraak voor mijn werk.

Hierbij mijn top 10 van 2018 *:

  1. Leaders eat last – Simon Sinek
  2. De tolk van Java – Alfred Birney
  3. Busy: how to thrive in a busy world – Tony Crabbe
  4. Loyaliteit – James Comey
  5. Doughnut Economics – Kate Raworth
  6. No is not enough – Naomi Klein
  7. Leonardo Da Vinci – Walter Isaacson
  8. The world as it is – Ben Rhodes
  9. 21 lessen voor de 21ste eeuw – Yuval Noah Harari
  10. Becoming – Michelle Obama

*Op basis van datum gelezen (Leaders eat last = januari en Becoming = december 2018).

Niet in de top 10 maar wel een speciale vermelding waard: Nouri: de belofte van Henk Spaan. Een voetbaljournalist die vol liefde en passie het verhaal vertelt over voetballer en mens Abdelhak Nouri.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *