365 dagen bloggen, dag 350: ‘Me, the stormtrooper and I’

Ze zijn duidelijk als gezin op stap. Vader, moeder en twee kinderen. Ze staan net als ik zelf nog wat te drentelen voor de ingang en bewonderen het witte gevaarte van een afstandje. Eerst bedenk ik mij waarom ik het niet moet doen: ‘Ik ben een volwassen vent van 36 én ‘wat moeten al die mensen wel niet denken’.

Uiteindelijk bedenk ik mij dat je maar een keer leeft en dus stap ik op het gezin af. Als ik aan ze vraag of ze een foto willen maken, kijken ze mij wat vreemd aan. Ik druk de vader mijn telefoon in handen en lach charmant. Dat valt achteraf altijd wat tegen maar dat is een ander verhaal. Ik krijg mijn camera terug en bekijk de foto. Daar sta ik dan. Het prototype van een nerd. Verwilderde haren en een prominente bril op. Als nerd op de foto met een levensgrote Stormtrooper die zo uit Starwars lijkt te zijn weggelopen.

Er is toch niets mooiers dan gewoon even fan zijn bedenk ik mij terwijl ik richting mijn zaal loop. Starwars here I come!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *