365 dagen bloggen, dag 344: ‘Een tweede auto’

Mijn vrouw heeft vandaag weer een medaille in de wacht gesleept voor de categorie beste mama ooit. Met de kids en een vriendinnetje op de slee is ze van het dorp waar de kinderen op school zitten naar ons huis gewandeld.

Maandag is haar vrije dag en dus was er wat speelruimte in de dag voor deze wandeling. Voor mijn werk rijd ik steeds meer door Nederland en dus is er minder ruimte voor mijn vrouw om de auto mee te nemen. Ik begrijp steeds beter waarom een aantal van mijn vrienden een tweede auto hebben. Kinderen die naar de sport moeten, van school moeten worden opgehaald, boodschappen die gedaan moeten worden. Het leven is makkelijker met zo’n tweede auto voor de deur. Soms zelfs noodzakelijk als je allebei in een andere stad werkt.

Tot nu toe hebben we het altijd gered zonder, maar, en dan ben ik echt eerlijk. Is het vooral mijn vrouw die het mogelijk heeft gemaakt. Geen tweede auto betekende fietsen, wandelen én andere vormen van vervoer, zoals skeelers. Bij deze dus een shoutout aan mijn liefde! Die alleen al vanwege dit soort acties in de categorie beste mama en vrouw valt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *