365 dagen bloggen, dag 333: ‘Langzaam landen in december’

De december-maand is de drukste maand van het jaar. Om de voor de hand liggende redenen zoals Sinterklaas, Kerst en de Jaarwisseling, maar ook vanwege een gigantische hoeveelheid aan verjaardagen (broer, schoonzus, vrouw, vader, dochter) en andere sociale verplichtingen.

Het is de laatste dag voordat de gekte aanbreekt. Nou niet helemaal want de Sint is al in het land, maar de verjaardagen cyclus is in ieder geval nog niet van start gegaan. December is over het algemeen een maand waar ik eerder tegenop zie als dat ik veel zin in heb. Het is een maand waar ik in de loop van de weken in groei. Oefening baart kunst lijkt uitgevonden voor de maand december.

Oefenen met sociaal zijn, leren om weer te genieten van al dat samenzijn met de familie en dan langzaam maar zeker krijg ik er weer lol in. Er is toch niets beters dan samen zijn met je familie, je kleine neefjes weer eens van dichtbij mee te maken. En als je mazzel hebt een onvervalst wit kerstfeest.

Nog één nachtje slapen en dan ga ik mijn best weer doen om langzaam, één feest per keer te landen in december.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *