365 dagen bloggen, dag 329: ‘Flexibele kinderen’

Mijn kleine, grote held viel van boven tot onder aan de trap. Het was mij het dagje wel vandaag.

We waren bijna klaar om naar de kerk te gaan en uiteindelijk eindigde we bij de huisarts. Het was een uurtje of 11 toen mijn dochter de badkamer in kwam rennen. Er gaat niets boven een zondagochtend bad. Ik moest nu komen, want Sam was van de trap gevallen. Handdoek om en naar beneden waar iemand hartverscheurend lag te huilen op de bank. Mama vluchtte naar de toilet om even bij te komen van de schrik. Pijn aan zijn pink, zijn knieën en zijn neus. Pink kon nog bewegen, knie boog nog, maar zijn neus liep al wat blauw aan.

Bellen met de huisarts en toch maar even langs. Het bleek uiteindelijk mee te vallen, omdat er aan een breukje in de neus niet zoveel te doen is. De rest van de dag lag hij als een dood vogeltje of een hyperactief kind (afhankelijk van de hoeveelheid aandacht) op de bank.

Ik kan meerdere redenen aanwijzen waarom mijn kinderen vallen in de categorie flexibel, maar een daarvan is omdat ze er in slagen om gewoon weer op te staan als ze van boven aan de trap naar onderen vallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *