365 dagen bloggen, dag 317: ‘Ja zo’n man ben ik’

Ik zou hier graag neerzetten dat ik de meest romantische en meevoelende man ben die er bestaat. Zo een man die altijd de tijd neemt om de gevoelens van zijn vrouw te doorgronden. Die minimaal een keer in de maand met chocolade of een bos bloemen zijn vrouw verrast. Die je geen groter plezier kunt doen dan uren aaneengesloten over zijn gevoelens te praten. Die het heerlijk vindt om samen met zijn vrouw, onder het genot van een glaasje wijn op de bank te ploffen en daar uitgebreid de laatste kantoorroddels te bespreken.

Helaas zo’n man ben ik niet.

Ik vertel mijn vrouw en kinderen elke dag dat ik van ze houd, maar ben ook zo’n man die stiekem trots op zichzelf is omdat hij er voor het eerst in maanden weer eens aan gedacht heeft zijn vrouw te verrassen met een bos bloemen en chocolade. Wiens vrouw daarna om hem vraagt of hij ze zelf heeft gekocht of op kantoor heeft gekregen. En misschien nog wel erger die ook nog eens een blog schrijft over het gebeuren, zodat de hele wereld erover kan lezen.

Ja zo’n man ben ik :-).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *