Inspiratie

Soren Kierkegaard was een Deense filosoof die leefde in de 19de eeuw. Zijn filosofische werk vond ik interessant, maar vooral de plaats waar hij zijn ideeën op deed, fascineerde mij. In de natuur werd Kierkegaard geïnspireerd en zag hij iets terug van het goddelijke. Nu ben ik een jongen van de stad, maar wel altijd op zoek naar inspiratie.

Voordat je iets kunt geven, moet je eerst ontvangen en het meeste van wat ik ontvang, komt tot mij via mijn IPhone. Via podcasts om meer specifiek te zijn. Ik rijd twee of drie keer per week met mijn scooter naar mijn werk. Momenten waarop ik luister naar inspirerende mensen als ‘Andy Stanley’, ‘Roderick Vönhögen’ en ´Michael Hyatt´ en ´Mark Driscoll´.

Allemaal onbekende namen voor de meeste van jullie, maar ik daag je uit om je te laten inspireren met interessante en inspirerende ideeën.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *