(on)rust

Al een week weet ik de onrust in mijzelf aardig te managen. Veel lezen, hangen en genieten van het gezelschap van lieve en aardige mensen, kortom: vakantie! Ik moet eerlijk zeggen dat het dit jaar precies op tijd kwam. Zoals elk jaar was ik er ook dit jaar wel aan toe om de benen te strekken en even te genieten van een paar weken niets doen.
Yep, je leest het goed, een paar weken! Meestal houd ik een aantal weken vakantie over aan het einde van het jaar, maar mijn streven is om dit jaar op 0 te eindigen. Eerlijk gezegd kan dit ook niet anders als ik kijk naar mijn ambitieuze stapel met leesvoer. Aangezien een (werk)week over het algemeen te kort is om alles wat ik mijzelf had voorgenomen er in te proppen, komt er van lezen (te) weinig. Hetzelfde geldt overigens voor fotograferen en verhaaltjes verzinnen en vertellen aan mijn dochter en het schrijven van mijn eerste boek.
Allemaal zaken die ik in de komende weken van relatieve rust ga proberen om wel te doen.

Al een week weet ik de onrust in mijzelf aardig te managen. Veel lezen, hangen en genieten van het gezelschap van lieve en aardige mensen, kortom: vakantie! Ik moet eerlijk zeggen dat het dit jaar precies op tijd kwam. Zoals elk jaar was ik er ook dit jaar wel aan toe om de benen te strekken en even te genieten van een paar weken niets doen.

Yep, je leest het goed, een paar weken! Meestal houd ik een aantal weken vakantie over aan het einde van het jaar, maar mijn streven is om dit jaar op 0 te eindigen. Eerlijk gezegd kan dit ook niet anders als ik kijk naar mijn ambitieuze stapel met leesvoer. Aangezien een (werk)week over het algemeen te kort is om alles wat ik mijzelf had voorgenomen er in te proppen, komt er van lezen (te) weinig. Hetzelfde geldt overigens voor fotograferen en verhaaltjes verzinnen en vertellen aan mijn dochter en het schrijven van mijn eerste boek.

Allemaal zaken die ik in de komende weken van relatieve rust ga proberen om wel te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *