Hi have you met TED?

ted_logoWie de Amerikaanse serie ‘How I met your Mother’ wel eens heeft gezien, kent de bovenstaande vraag wel. De truc is om een meisje op haar schouder te tikken net op het moment dat een vriend (in mijn geval broertje) langskomt en het meisje te vragen of zij al wel eens met hem heeft kennisgemaakt. Flauw? Misschien, maar daarom niet minder grappig. Ik heb echter een echte TED ontdekt die ik aan jullie voor wil stellen, namelijk TED.com.

TED.com is een website waarop je verschillende AV-presentaties kunt terugvinden. TED staat voor: Technology, Entertainment, Design. De onderwerpen die behandeld worden gaan echter verder dan dat. Voor meer informatie over de non profit organisatie die er achter zit kun je terecht op wikipedia.

Op TED.com vind je de meest uiteenlopende interessante mensen die praten over interessante onderwerpen. Mijn eerste kennismaking met TED? Ik heb geen idee meer, maar als je eens een uurtje over hebt dan raad ik je aan eens te gaan kijken, er zit altijd wel iets bij wat interessant genoeg is. Hier vind je een link naar de meest populaire ‘talks’.